Bij Rebro Interieurbouw beginnen we elke opdracht met een oriënterend gesprek om de wensen van onze klanten goed te begrijpen. Zo hebben we onlangs een inspirerende transformatie uitgevoerd voor een klant die een oude, nutteloze nis en een verouderde opbergkast wilde vernieuwen. Hieronder nemen we u mee in ons verhaal.

Stap 1: Oriëntatiegesprek

Tijdens het eerste gesprek met de klant hebben we uitgebreid besproken wat de wensen waren voor de nieuwe kastenwand. Dit gesprek is cruciaal om een goed beeld te krijgen van de stijl, functionaliteit en het budget van de klant.

Stap2: 3D Ontwerp

Na het oriëntatiegesprek hebben we een gedetailleerd 3D ontwerp gemaakt. Dit ontwerp gaf de klant een realistisch beeld van hoe de nieuwe kastenwand eruit zou komen te zien. Het visualiseren van het eindresultaat helpt enorm bij het maken van de juiste keuzes.

3d_ontwerp_nieuwe_kastenwand

Stap 3: Offerte en Akkoord

Op basis van het ontwerp hebben we een offerte uitgebracht. Na enkele aanpassingen en goedkeuring van de klant zijn we verder gegaan met de uitwerking van het project.

Stap 4: Plaatsing van de kastenwand

Eerste stap was het demonteren van de oude kozijnen daarna kon de kastenwand geplaatst worden. De kastenwand heeft moderne houtlook fronten en witte achterkasten, afgewerkt met een houtlook kantenband. Dit zorgt voor een strak en tijdloos design dat perfect past in het interieur van de klant.

Kenmerken van de kastenwand

  • Houtlook fronten: Voor een warme, natuurlijke uitstraling.
  • Witte achterkasten: Voor een fris en ruimtelijk effect.
  • Zwarte (hand)grepen: Voor een moderne en stijlvolle afwerking.
  • Ingebouwde vriezer: Voor extra functionaliteit en gemak.

Dankzij deze kenmerken heeft de kastenwand niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook een praktische functie in het dagelijks leven van de klant.

Voor

oude_nis_en_opbergkast

Na

nieuwe_kastenwand_met_zwarte_grepen_01
nieuwe_kastenwand_met_zwarte_grepen_02

Conclusie

Van een oude, nutteloze nis en een verouderde opbergkast naar een strakke en functionele kastenwand: bij Rebro Interieurbouw maken we het mogelijk. Heeft u ook een ruimte die een make-over kan gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen realiseren we uw droominterieur!